Hirdetés

Ez lesz a Bosszúállók 4 címe?

|

A Gamorát alakító Zoe Saldana véletlenül elárulhatta a Bosszúállók 4. részének címét.

Hirdetés

Ugyan még egy picivel több, mint egy év van hátra a következő Bosszúállók mozi premierjéig, de szép lassan kezd minden összeállni a nagy fináléval kapcsolatban, mely nem csak, hogy lezárja a 2008-ban útjára induló Marvel Filmes Univerzum eddigi 3 fázisát, hanem teljesen új utakat nyithat meg

Hirdetés

Eredetileg még úgy tervezték, hogy a 2018-ra és 2019-re tervezett Bosszúállók 3. és 4. címei Infinity War 1 és 2 lesznek, melyet egyben is terveztek leforgatni, de aztán hamar kiderült, hogy szó sincs ilyenről és egyben forgatásról: a harmadik rész címe lett csak Infinty War, a negyedik rész pedig kapott egy semmitmondó Avengers 4-et, de mint nemrég a Marvel fejese, Kevin Feige elárulta, minderre azért volt szükség, mert a Bosszúállók 4 címe erősen spoileres a Végtelen Háborúra. Most azonban könnyen meglehet, hogy az egyik színésznőnek akaratán kívül eljárhatott a szája a címet illetően.

A galaxis őrzői 2 egyik premierjén ugyanis készítettek egy interjút a Gamorát alakító Zoe Saldanával, akitől az Őrzők és a Bosszúállók kapcsolatáról is kérdeztek, és eközben csúszott ki a száján az alábbi mondat:

Jelenleg a közepén vagyunk a forgatásnak. Az Őrzők már befejezték a forgatás rájuk eső részét, ami a Végtelen Háborút illeti, az első részt, de az év második felében vissza kell majd, hogy térjünk a Kesztyű (Gauntlet) forgatásához.

A film címe tehát nagy valószínűséggel Avengers: Infinity Gauntlet lesz, azaz a Bosszúállók: Végtelen Kesztyű. Várjuk a hivatalos megerősítést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.