Hirdetés

James Gunn egy titkos projekttel bővíti a DC filmes univerzumát

|

Úgy tűnik, Gunn-nak nagyon bejött a kollaboráció a Warnerrel.

Hirdetés

Bár James Gunnt a nagyérdemű közönség java része a 2014-es A galaxis őrzői című Marvel filmmel ismerte meg, könnyen lehet, hogy mire leteszi a lantot, a DC filmes univerzumával fogják inkább összekötni. Gunn Az Öngyilkos Osztag forgatásáról már többször is nyilatkozta, hogy mennyire élvezte azt a kreatív szabadságot, amit a Warner Bros. megadott számára, és arról is hírt adtunk, hogy egy soron következő folytatást is szívesen elvállalna, miközben a januárban debütáló Békeharcos spin-off sorozat elkészítésén már javában dolgozik.

Hirdetés

A Twitteren rendkívül aktív rendező a napokban pedig megerősített egy rajongói teóriát, miszerint a már hivatalos értesüléseken túl még egy DC-s projekthez elköteleződött. Egyelőre nagyon korai stádiumban jár ez a film vagy sorozat, úgyhogy a közelgő DC FanDome-on sem fogják hivatalosan lerántani a projektről a leplet, úgyhogy megy bőszen a találgatás.

Ha Gunn korábbi megnyilvánulásaiból indulunk ki, akkor egy új Harley Quinn film jöhet szóba, mivel a direktor többször kifejtette, hogy szeretne ismét Margot Robbie-val dolgozni. Ám sokan azt találgatják, hogy mivel ennyire jól nyúlt hozzá a DC képregények kevésbé ismert gonoszaihoz, ezt a vonalat követve kaphatnának reflektorfényt további hasonló karakterek. Egy harmadik potenciális forgatókönyv pedig Krypto, a Szuperkutya lehetne, ami kielégíthetné a direktor különös érdeklődési körét. Persze az is lehet, hogy valami teljesen új vízió lesz, amiről eddig még egyszer sem ejtett szót Gunn. Ti milyen filmnek vagy sorozatnak örülnétek a legjobban Gunntól?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.