Hirdetés

James Gunn forgatókönyvéből készül a Galaxis őrzői 3

|

Ez azért mindenképp jó előjel!

Hirdetés

Mi is sokat írtunk a témáról, hogy James Gunn rendezőt néhány régi tweetje miatt kirúgták a Disney-től. Rengetegen követelték a visszatérését, sőt a Drax-et alakító Dave Bautista megszellőztette, hogy Gunn nélkül lehet, hogy ő sem vállalja be a filmet, tehát nem megy minden zökkenőmentesen. 

Hirdetés

Most a direktor öccse Sean elmondta, hogy ő sem tud sokkal többet nálunk.

Annyit tudok, hogy a Disney természetesen továbbra is megakarja csinálni a filmet és fel fogja használni a bátyám forgatókönyvét. Nyilván ez egy elég kényelmetlen szituáció, főleg neki, de én is fél évig készültem a filmre, ami jelenleg csak lóg a levegőben. 

Annyi biztos, hogy James Gunn nem fog visszatérni a fedélzetre, ugyanakkor még nem került szóba egy esetleges új rendező sem. Mindenesetre bárkit is jelölnek ki, hatalmas lesz rajta a nyomás, elvégre egy már bejáratott, kész világot kell átvennie, ami igencsak sajátos stílussal operált. Nekünk azért lennének ötleteink arra, hogy ki vállalhatná be. A galaxis őrzői 3 várhatóan 2020-ban érkezik a mozikba.

Ti kit látnátok szívesen a rendezői székben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.