Hirdetés

James Wan lesz a producere a Vonat Busanba: Zombi expressz remake-nek

|

A Démonok között univerzum alkotóinak újabb nagy dobása lehet?

Hirdetés

A Vonat Busanba: Zombi expressz világszerte hatalmas sikereket ért el, mind pénzügyileg, mind kritikailag, mi is előkelő pontszámmal jutalmaztuk Sang-ho Yeon (Disznók királya) filmjét és ajánlottuk szeretettel a zombifilmek és a hajtépős izgalmak kedvelőinek. 

Hirdetés

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, Hollywood lecsapott a projektre és amerikai feldolgozást csinál a filmnek. A remake jogaikért hatalmas licitháborút vívott a Universal Pictures, a Lionsgate Films, a Screen Gems, a Paramount Pictures és a New Line Cinema, végül utóbbi került ki győztesen. A horrornak már meg is van a producere James Wan személyében, nála ideálisabb alanyt pedig nem is találhattak volna. Az író az a Gary Dauberman lesz, aki az Azt, illetve Az apácát is írta. Az ő jelenléte már nem életbiztosítás, hiába sikerült jól a Stephen King adaptáció, a többi munkája nem túl acélos. Az azonban tény, hogy amihez a nevét adja, abból kasszasiker lesz, a stúdiókat pedig ez érdekli leginkább. Azért reméljük a film is nézhető lesz, ha már egyszer muszáj elkészülnie. 

Egyébként eközben már folyamatban van a Vonat Busanba: Zombi expressz folytatása is az eredeti készítőkkel, amelynek munkacíme "Peninsula" és Yeon várhatóan visszatér a rendezői székbe - a forgatás 2019 első felében kezdődhet meg. 

Ti várjátok a remake-et?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.