Hirdetés

Jamie Dornan és Gal Gadot kémkedni fognak a Netflix thrillerében

|

A Heart of Stone című projekt megtalálta két főszereplő színészét.

Hirdetés

Lassan már egy egész A5-ös lapot elfoglalhat azon projektek listája, melyekhez az utóbbi időszakban Gal Gadot elköteleződött. Ezen projektek száma eggyel bővült most, mivel a színésznő a Különösen veszélyes bűnözők folytatások mellett egy újabb Netflix-filmhez csatlakozott, mely a Heart of Stone címre fog hallgatni. A projekt pedig már Gadot ellenlábasát is megtalálta Jamie Dornan személyében, aki Robert Pattinson nyomdokaiban haladva igyekszik elfeledtetni a nézőkkel a pályafutása első balszerencsés szerepválasztását pazarabbnál pazarabb alakításokat nyújtva (Belfast, Hajsza).

Hirdetés

A Tom Harpert a rendezői székben tudó Heart of Stone egy nemzetközi kém thriller lesz, melyben Gadot és Dornan fognak egymásnak feszülni. Harper több epizódot rendezett a Birmingham bandái című sorozatban, valamint olyan filmekhez is asszisztált, mint a hírhedt A fekete ruhás nő 2: A halál angyala horrorfilm, vagy a már jobban elsülő Léghajósok. Remélhetőleg Harper legalább az utóbbi színvonalát megüti az új Netflix filmmel.

Ti mit szóltok ehhez a párosításhoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.