Hirdetés

Jamie Lee Curtis is csatlakozott a Borderlands-filmhez

|

Egyre ígéretesebb a film castingja.

Hirdetés

Tovább bővült a Lionsgate által tervezett népszerű játékadaptáció, a Borderlands-film szereplőgárdája, hiszen a stúdió a minap felfedte, hogy a korábban bejelentett Clate Blanchett (Lilith) és Kevin Hart (Roland) után most Jamie Lee Curtis is csatlakozott a projekthez.

Hirdetés

A színésznő a tudós/régész Dr. Tannist alakítja majd, aki valószínűleg a Vault kulcsának lesz a birtokosa, ám Lilith-tel töltött múltja komplikálttá teheti az egész küldetést. Tannis egyébként minden fő Borderlands-játékban feltűnt idáig, legutóbb a 3. részben egy mellékszereplő volt, aki a protagonistát segítette. 

A Borderlands rendezéséért Eli Roth (Motel, Kabinláz) felel majd, a forgatókönyvet pedig együtt írja Craig Mazinnal, aki korábban a Csernobilt készítette, jelenleg pedig a The Last of Us-sorozaton ügyködik, szintén az HBO számára. Premierdátuma viszont egyelőre még nincs a projektnek. Ti mit gondoltok, örültök az eddigi színészeknek? Várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.