Hirdetés

Az HBO hivatalosan is megrendelte a The Last of Us-sorozatot

|

Minden akadály elhárult a projekt elől.

Hirdetés

Márciusban robbant a hír, miszerint az HBO sorozatot tervez készíteni a Sony és a PlayStation egyik legnagyobb zászlóshajójából, a The Last of Us-ból, azóta viszont nem sok mindent hallottunk a projekt felől, egészen mostanáig. A csatorna ugyanis a minap hivatalosan bejelentette, hogy zöld utat adtak a sorozatnak, vagyis most már szinte biztos, hogy egy évad elkészül a hatalmas népszerűségnek örvendő túlélőhorrorból.

Hirdetés

A prémium kábelcsatorna természetesen a korábban már megnevezett személyekkel fogja tető alá hozni a projektet, vagyis a történetért a Csernobil készítője, Craig Mazin, valamint a két játékot is szerző Neil Druckmann felelnek majd. A gyártást az HBO, a Sony Pictures Television és a nemrég alapított PlayStation Productions közösen felügyelik majd, akik emellett végig szorosan együttműködnek majd a játék fejlesztéséért felelős Naughty Dog stúdióval is. Ha pedig ez még nem lenne elég, a játékok zenéjéért felelős Gustavo Santaolalla is része a projektnek.

"Craig és Neil egy teljesen más ligában játszanak, igazi látnokok." - mondta el a bejelentéskor Francesca Orsi, az HBO Programming ügyvezető igazgatója, majd így folytatta:

Biztos vagyok benne, hogy a sorozat nem csak a The Last of Us játékok legnagyobb rajongóinak fogja majd elnyerni a tetszését, hanem rengeteg új nézőt is be fog vonzani. Örömmel tölt el minket, hogy a Naughty Dog, a Sony és a PlayStation partnereink lesznek ennek az epikus, erőteljesen magával ragadó történetnek az adaptálásában.

A Sony Pictures Television elnöke, Jeff Frost is megszólalt a bejelentéssel kapcsolatban, aki elmondta, hogy izgatottan várják, hogy végre elkezdődhessen a munka az HBO-val, és bíznak benne, hogy a jövőben akár további ikonikus játékcímeket is adaptálhatnak majd közösen. Premierdátum továbbra sincs a The Last of Us-hoz, de 2022-nél hamarabb aligha számíthatunk rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.