Hirdetés

Kevin Hart lehet a másik főszereplő a Borderlands-filmben (Frissítve)

|

Egyelőre nem passzol Harthoz ez a szerep, de reméljük, hogy tudják, mit csinálnak a castingrendezők.

Hirdetés

Frissítés: A pletyka hivatalossá vált, tényleg Kevin Hart fogja eljátszani Rolandot a Borderlandsben. Az előzetes elmondások szerint át fogják gyúrni a karaktert, hogy jobban passzoljon Hart stílusához. A film munkálatai már javában zajlanak, idehaza forgatják majd.

Eredetileg írtuk: A Borderlands-film már hosszú évek óta készülőfélben van/volt, ami kapcsán lehetett hallani mindenféle pletykát. Hasonlóan a szintén előkészületi fázisban lévő Metal Gear Solid-mozihoz, ennél is csak akkor indult be igazán a projekt, miután megtalálták a rendezőjét. A Borderlandsnél a Motel, a Kabinláz vagy éppen a The Green Inferno filmeket is egyengető Eli Roth került a direktori székbe, aki ha egy kicsit kordában tartja magát, akkor akár minden jól is elsülhet. Főleg azok után, hogy az Oscar-díjas színésznő, Cate Blanchett hivatalosan is leszerződött, aki magát a szirént, Lilith-et fogja életre kelteni. 

Hirdetés

Most viszont az a jelentés érkezett a The Illuminerditől, hogy Kevin Hart folytat tárgyalásokat a másik főszereplő posztjáért. Maga a szerep pedig Roland lenne, vagyis a 2009-ben megjelent első Borderlands játék fegyvermániás kommandósa. Ez viszont máris felettébb sok kérdést felvet a humorista Kevin Hart kapcsán, hiszen a színész és a karakter között nem pusztán méret-, de stílusbeli különbségek is vannak. Persze meg kell jegyezni, hogy mindez még nem hivatalos, Hartot mindössze emlegetik a szerep kapcsán. Bárhogyan is süljön el a dolog, reméljük, a szófukar Rolandból nem csinálnak egy folyamatosan pofázó, pattogó kis mitugrászt. A forgatókönyvet egyébként Roth másodmagával jegyzi, hiszen a Csernobil vagy éppen a The Last of Us sorozatot is készítő Craig Mazin szintén beszállt a buliba.

Ti mit szóltok, Kevin Hart jó Roland lenne a filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.