Hirdetés

Tovább bővült a Jay és Néma Bob reboot csapata

|

Újabb színészek csatlakoztak az alkotáshoz.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a régóta várt Jay és Néma Bob reboot munkálatai, ahonnan a rendező Kevin Smith előszeretettel osztja meg az információkat a rajongókkal. Ezekből kiderült például, hogy a Shop-Stop egyik ikonikus arca is tiszteletét teszi a filmben, most pedig egy hivatalos fotó érkezett a forgatásról, mely további színészek feltűnését leplezi le. A képen ugyanis feltűnik Joe Manganiello (Magic Mike, Az Igazság Ligája), Frankie Shaw (Mr. Robot, Homecoming), Justin Long (Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed) és Craig Robinson (Itt a vége).

Hirdetés

Az új Jay és Néma Bob filmről jelenleg annyit érdemes tudni, hogy gyúnyt kíván űzni a jelenlegi reboot-remake-folytatás trendekről, miközben ő maga is beleesik mindhárom kategóriába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.