Hirdetés

Jelenetfotókon a Millie Bobby Brown és Henry Cavill szereplésével készült Enola Holmes

|

A Netflix kínálatába fog megérkezni Millie Bobby Brown következő filmje.

Hirdetés

Mint korábban kiderült, a Netflix megvásárolta a Sherlock Holmes húgáról szóló Enola Holmes globális forgalmazási jogát a Lionsgate-től, ezért végül oda fog megérkezni. Az impozáns szereplőgárdával készült filmhez a streamingszolgáltató most kiadott néhány jelenetképet, valamint azt is elárulta, mikor számíthatunk a bemutatóra.

Hirdetés

A Stranger Things-ből ismert Millie Bobby Brown alakítja a Nancy Springer népszerű gyerekkönyv-sorozatából készült adaptáció főhősét, a szintén netflixes Vaják Geraltja, Henry Cavill pedig magát Sherlock Holmes-t. A híres detektív tinédzser húga az eltűnt édesanyjának rejtélyét próbálja megoldani a történetben, ám mivel nem számíthat bátyja segítségére, elmenekül otthonról, ám idővel egy mindent átszövő politikai összeesküvésre bukkan.

Az Enola Holmes a Fleabagen és Megszállottak viadalán is dolgozott Harry Bradbeer első játékfilmes rendezése lesz, méghozzá az HBO-s Az Úr sötét anyagai írója, Jack Thorne forgatókönyve alapján. Az első hivatalos képek mellett azt is megtudhattuk, hogy az 1884-ben játszódó film valamikor szeptemberben kerül fel a Netflix kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.