Hirdetés

Jeremy Renner a Hangya miatt hagyja ki a Mission: Impossible 6-ot?

|

Bár a legutóbbi két Mission: Impossible filmnek nagyon jót tett Jeremy Renner jelenléte, úgy tűnik, hogy a hatodik részből már nem tudja kivenni a részét a rendkívül elfoglalt színész, méghozzá bizonyos források szerint részben az Ant-Man and the Wasp miatt.

Hirdetés

A Mission: Impossible - Fantom protokollban bukkant fel először Jeremy Renner karaktere, William Brandt, majd a 2015-ös Titkos nemzet alcímű részben már a csapat üde színfoltjának számított és mint ilyent, igencsak hiányolnánk a Mission: Impossible 6-ból. Viszont a legújabb információk alapján lehetséges, hogy nem fogjuk látni Tom Cruise oldalán. 

Hirdetés

Hivatalos megerősítés még nincs, de a Showbiz411 úgy tudja, hogy Rennernek egyszerűen nincs ideje a lehetetlen küldetés forgatására, mivel kötelezettségei vannak a Marvel felé. A jelentés szerint ugyanis idén fej-fej mellett dolgozik majd két szuperhősfilmen is: az egyik a már jelenleg is zajló Avengers: Infinity War, a másik pedig állítólag nem más, mint az Ant-Man and the Wasp, amelyet az első részt dirigáló Peyton Reed rendez. Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban lehengerlő párost alkotott együtt Sólyomszem és Hangya, így ha a csatlakozása igaz, nagyon örülünk a hírnek!

Az Ant-Man and the Wasp nem szenved hiányt visszatérőkben, hiszen a főszereplő Paul Rudd mellett Evangeline Lilly, Michael Douglas és Michael Pena is tiszteletét teszi. Amerikában 2018. július 6-án mutatkozik be a Hangya folytatása, míg a Mission: Impossible 6 július 27-én debütál, valószínűleg Renner nélkül (de jön helyette Henry Cavill). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.