Hirdetés

Csajok kezében a Jessica Jones 2. évada

|

Történik a háttérben némi mozgolódás Jones kisasszony sorozatának második etapját illetően is, ezekről olvashattok a folytatásban.

Hirdetés

Napjainkra már óriási a Marvel szuperhősös jelenléte a kis- és nagyképernyőkön egyaránt, ám a hölgyek közül egyelőre csak Jessica Jones karaktere kapott nagyobb rivaldafényt 2015 novemberében debütált Netflix-sorozatának köszönhetően. Kedvenc iszákos hősünk bőrébe Krysten Ritter a jövőre érkező The Defenders miniszériában is belebújik, ám ennek munkálataival párhuzamosan nagy sikerű saját szériája második évada is forogni kezd.

Hirdetés

Melissa Rosenberg, a sorozat executive producere a Transform Hollywoodon tartott paneljén mondta el, hogy a folytatás epizódjait kizárólag nők fogják tető alá vinni. Rosenbergtől megtudhattuk, hogy az eredeti terv közel sem ez volt, ám amikor elkezdtek tehetséges női rendezőket keresni számuk növelése érdekében, szép lassan lebegett a szemük előtt egy teljesen nőkből álló csapat ötlete a Jessica Jones második etapjának élére. A producer kihangsúlyozta továbbá, hogy minél több eltérő szempontú alkotót keresett - ami igaz az írókra is -, olyanokat, akiknek más élményei és tapasztalatai vannak, mint neki.

Amikor interjút készítek egy íróval, kevésbé érdekel, hogy mit tett le eddig az asztalra a szakmában, sokkal inkább, hogy honnan jött, mit csinálnak a szülei, milyen tapasztalatai vannak, és milyen személyes élményeket tud belevinni a munkába.

A Jessica Jones következő évada várhatóan valamikor csak 2018 elején debütálhat a már jól megszokott tizenhárom epizóddal, de mint említettük, jövőre sem maradunk Krysten Ritter karaktere nélkül. A The Defenders-ben olyan utcai hősökkel fog egyesülni, mint Daredevil (Charlie Cox), Luke Cage (Mike Colter), valamint a szintén 2017-ben bemutatkozó Iron Fist (Finn Jones), hogy Sigourney Weaver gonoszával vegyék fel a harcot.  

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.