Hirdetés

John C. Reilly karaktere kap egy Kong: Koponya-sziget spin-offot?

|

Jordan Vogt-Roberts el tudja képzelni Hank Marlow karakterét egy önálló, saját King Kong filmben.

Hirdetés

Több van a Kong: Koponya-szigetben, mint ami kívülről látszik. Egyrészt a stáblista utáni jelenet, ami finoman felvezeti a 2019-es Godzilla: King of Monsterst, segít majd abban, hogy a jövőben felépítsék a King Kong - Godzilla crossovert. Másrészt a rendező, Jordan Vogt-Roberts nemcsak a CGI óriások között, de a hús-vér karakterek között is felfedezett egy potenciális főhőst, ami felveti egy esetleges spin-off kérdését.

Hirdetés

A John C. Reilly által alakított Hank Marlow-val a nyitójelenetben már találkozik a közönség, ahol Hank egy japán pilótával (Gunpei) kakaskodik, majd mindketten lezuhannak a Koponya-szigetre. Ketten együtt felfedezik a sziget rejtelmeit, majd barátokká válnak és így töltenek el ott néhány évtizedet. Vogt-Roberts elárulta, hogy a karakter megér neki egy spin-offot is:

Mindenki rohadtul odavan az ötletért, hogy King Kong, Godzilla, Rodan és a többi lény egymásnak essen. Nem tudom, hogy mik a tervei a külvilágnak. Én mostanában azzal viccelődöm, hogy sokkal jobban érdekel egy 30 milliós költségvetésű spin-off film a fiatal John C. Reillyról. Egy fura szörnyes komédiát képzelek el vele és Gunpei-jel. Szóval fogalmam sincs, hogy innentől kezdve hogyan tovább.

Persze ez nyilván egy légbőlkapott felvetés volt és egyáltalán nem biztos, hogy Vogt-Roberts komolyan gondolja. Nem is beszélve arról, hogy az alkotók a szörnyek összecsapásával lesznek elfoglalva az elkövetkezendő években és erősen kérdéses, hogy egy lazább Kong spin-offra a pénz és igény megmarad-e. Meglátjuk. Ki nézne szívesen egy King Kong verziót Marlow-val az élen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.