Hirdetés

John Carpenter szerint a Halloween End tényleg a lezárása lehet a franchise-nak

|

Pont a 13. film lehet a végleges befejezése a történetnek.

Hirdetés

Egészen idáig úgy tűnt, hogy Michael Myers megölhetetlen. Már egy tucat Halloween film készült, idén pedig érkezik egy 13. rész is, a Halloween Ends, amely viszont lezárást ígér a franchise-nak. Legalábbis a címe határozottan ezt sugallja David Gordon Green legutóbbi trilógiájának - amely a 2018-as Halloweennel kezdődött, és a tavalyi Gyilkos Halloweennel folytatódott - ugyanakkor tudjuk jól, hogy pénz beszél. Vagyis ha a megfelelő számokat produkálják a filmek, akkor további filmekkel bővül majd a franchise. Azonban John Carpenter - a Halloween atyja, valamint az utolsó két film producere - szerint ez még egyáltalán nincs kőbe vésve.

Hirdetés

A ComicBook.com-nak adott közelmúltbeli interjújában Carpenter arról beszélt, hogy a Halloween-franchise tovább folytatódhat-e Green trilógiája után, és válaszában nagyon bizonytalannak tűnt, hogy ez megtörténik-e:

Hadd magyarázzam el nektek, miként működik a filmes biznisz:  ha fogsz egy dollárjelet, és odabiggyeszted valamihez, akkor biztosan lesz olyan ember, aki folytatást szeretne készíteni hozzá. Tehát az egész tovább fog élni. Ha viszont ez a dollárjel nem elég nagy, akkor történjen bármi, elhal az egész. Nem tudom. Nem tudom, mi lesz most. Tényleg fogalmam sincs. Most nagyon be akarják fejezni az egészet. Legalábbis David ezt vette a fejébe, de ezzel nincs is semmi gond.

Tehát könnyen meglehet, hogy ha nem is örökre - hiszen ismerjük Hollywoodot -, de egy jó időre búcsút inthetünk Michael Myersnek idén október 14-én, amikor a Halloween Ends érkezik a mozikba. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.