Hirdetés

John Cena a Bolondos Dallamok Prérifarkasának filmjében fog szerepelni

|

Az élőszereplős-CGI hibrid moziban a Prérifarkas jogi vitába keveredik az Acme céggel.

Hirdetés

A Warner Bros. a Space Jam után ismét előveszi a Bolondos dallamokat, legalábbis a Prérifarkas karakterét, aki köré egy élőszereplős, CGI-os hibrid filmet tervez készíteni. A projekt John Cena személyében máris megtalálta az egyik főbb szereplőjét, akinek ezúttal a jogász képességeit kell megcsillogtatnia a filmvásznon.

Hirdetés

A Coyote vs Acme címre hallgató projekt Ian Frazier 1990-es azonos című cikkén fog alapulni, melyben a Gyalogkakukkot üldöző Prérifarkas bepereli az Acme céget, akiktől a Gyalogkakukk elfogását szolgáló fegyvereket és csapdákat szerzi be. Természetesen a per alapja, hogy ezek az eszközök nem megfelelően működnek, hiszen rendre besül velük a Prérifarkas. Az Acme azonban nem adja könnyen a bőrét, és a bíróságon próbálja megvédeni saját igazát - Cena pedig ezt a bizonyos Acme nevű céget fogja képviselni a tárgyalóteremben. A film egy családi vígjátékba oltott bírósági dráma lesz.

A Coyote vs Acmét Dave Green fogja rendezni, akitől korábban a Tini Nindzsa Teknőcök folytatását láthattuk. A producerek között James Gunn és Chris DeFaria neveit találhatjuk, a premier pedig 2023 július 21-én lesz. A Warner egyértelműen a Space Jam, illetve a Paramount Sonic filmjének nyomdokain haladva próbálkozik egy újabb bejáratott történetet franchise-zá bővíteni, Cena pedig jó húzónév lehet a projekt sikeréhez.

Szerintetek működhet ez a koncepció?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.