Hirdetés

John Cena szívesen újrázna egyet a Halálos iramban franchise-ban

|

A színész mindennél jobban szeretne felbukkanni a tizedik filmben is.

Hirdetés

John Cena mostanában a Békeharcos sorozat miatt találhatja magát reflektorfényben, de alig fél éve nyáron még a Halálos iramban kilencedik része miatt került a figyelem középpontjába. Cena volt a nagy újonc a franchise-ban, aki a Vin Diesel által alakított Dom Toretto testvérét, Jakob Torettót keltette életre egy majd kétórás tesó tusa erejéig.

Hirdetés

A pankrátorból lett színész nemrégiben a Good Morning America vendége volt a Békeharcos premierjének apropójából, ahol a házigazda, Michael Strahan nem tudta elszalasztani a lehetőséget, hogy a Halálos iramban franchise-ról is kérdezze Cenát, aki nem titkolta terveit Vin Dieseléket illetően.

"Ennyit mondhatok: nem fogtok Békeharcos kosztümben látni a Halálos iramban 10-ben, de nagyon remélem, hogy fogtok látni benne. Tudom, hogy már készülnek a forgatásra, és nagyon szeretnék visszatérni a franchise-ba. Jómagam egy hatalmas fanja vagyok a szériának."

Úgy tűnik, hogy Dieselnek nem kell majd különböző stratégiákat bevetnie ahhoz, hogy Cenát visszacsábítsák, nem úgy, mint Dwayne Johnsonnál, aki viszont pár hete véglegesen visszautasította a szívélyes meghívást.

Szerintetek lenne helye Cenának az utolsónak beígért Halálos iramban filmben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.