Hirdetés

John Woo befejezte a némafilmjének forgatását

|

Annyi biztos, hogy a hangvágásos utómunkálatokkal nem kell sokat bajlódni.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint John Woo két hónap után máris leforgatta a Hollywoodba való visszatérésének is beillő filmjét, a Silent Nightot. Ez az a film, amiről már korábban mi is hírt adtunk, miszerint mindenféle dialógus nélkül mutat be egy bosszútörténetet, melynek főszerepében Joel Kinnamant láthatjuk majd. Rajta kívül Scott Mescudi/Kid Cudi, Harold Torres és Catalina Sandino Moreno bukkannak fel főbb szerepekben.

Hirdetés

Woo hosszú hiátus után rendez újra filmet Hollywoodban, és egyelőre úgy tűnik, hogy nem is egyszeri kitérő lesz a visszatérése, ugyanis már belengette, hogy a tengerentúlon remake-eli az 1989-es saját filmjét, A bérgyilkost is. Előtte azonban a Silent Nightot kell felkarolnia egy stúdiónak, hogy a forgalmazást megoldják - erre a Cannes-i Filmfesztiválon kerülhet sor.

Ti várjátok már Woo némafilmjét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.