Hirdetés

Johnny Depp soha többé nem tér vissza Jack Sparrow kapitányként

|

A Karib-tenger kalózai széria már sosem lesz a régi.

Hirdetés

A múlt héten vette kezdetét az a rágalmazási per, amit Johnny Depp indított egykori felesége, Amber Heard ellen, amiért a hölgy 2018-ban családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt. A mindvégig magát ártatlannak valló Depp most 50 millió dolláros kártérítést követel a hírneve megsértéséért, mivel az ügy kirobbanása után gyakorlatilag derékba tört a karrierje: számkivetetté vált Hollywoodban, nem kapott szerepeket, és még az eddig megszerzetteket is elvesztette, köztük a Legendás állatok-széria Grindelwaldját és A Karib-tenger kalózai Jack Sparrowját. Ez utóbbihoz pedig most kiderült, hogy soha többé nem fog visszatérni.

Hirdetés

Miközben saját ügyvédje hallgatta ki, Depp elismerte, hogy a Disney néhány nappal az Amber Heard-sztori kirobbanása után már ki is rakta őt A Karib-tenger kalózai 6-ból, amely azóta sem készült el (és jelenleg is kétséges, hogy elkészül-e egyáltalán). A szerepéről szóló végső döntés azonban nem érte váratlanul:

Egyáltalán nem lepett meg a döntés. Két éve szóltak arról a pletykák, hogy verem a feleségem. Szóval biztos vagyok benne, hogy a Disney megpróbálta megszakítani velem a kapcsolatot a lehető leggyorsabban, csak a biztonság kedvéért. A #MeToo mozgalom ekkor már gőzerővel zakatolt.

A színész azt is elmondta, hogy a Disney azért a Jack Sparrow termékeket azóta is ugyanúgy árulja az ő képével, valamint, hogy abban a pillanatban véget ért a karrierje, hogy az első vádak megjelentek a médiában, függetlenül azok valódiságától:

Nem távolították el a karakteremet a forgalomból. Nem hagyták abba Jack Sparrow kapitány babáinak árusítását, sőt, semmiféle Jack Sparrow termék eladását nem hagyták abba. (...) Abban a pillanatban vesztettem, hogy az első pletykák megjelentek. Mindegy, hogy mi lesz ennek a pernek a végeredménye, az életem hátralévő napjaimban ennek a súlyát fogom már cipelni. (…) Rágalmazás és a különféle hamis állítások miatt perelem őt, amelyekkel véget vetett az életemnek.

Depp állításai ellenére azt is megerősítette az ekkor már Heard ügyvédje által feltett kérdésre, hogy soha többé nem tér vissza a Karib-tenger kalózaihoz, így a Salazar bosszújában láthattuk utoljára a színészt Jack Sparrow ikonikus szerepében.

Tehát Mr. Depp, ha a Disney 300 millió dollárral és egy millió alpakával állítana be Önhöz, még ez sem lenne elég, sőt, a világon már semmi sem tudná meggyőzni Önt arról, hogy visszatérjen a Disney-hez és A Karib-tenger kalózaihoz. Jól mondom?

Ez így igaz. - válaszolta Depp.

A Disney eközben továbbra sem tudja eldönteni, mit kezdjen a franchise-zal. Hiszen már annak is lassan két éve, hogy bejelentették Margot Robbie-t főszereplőnek egy cím nélküli A Karib-tenger kalózai projekthez (amely ráadásul a tervezett reboottól független alkotás lenne), és azóta sem hallani semmit a franchise háza tája felől. Lehet, hogy a Depp-ügy végét szerették volna kivárni, és kedvező esetben visszaédesgetni utána a színészt, erről azonban már lecsúsztak. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.