Hirdetés

Joker újra feltűnhet egy közelgő DC filmben

|

Jared Leto sejtelmesen hívja fel a rajongói figyelmét, hogy nemsokára újabb DC filmben láthatják.

Hirdetés

A Suicide Squadban túl sok Jokert nem kaptunk, Jared Leto sem volt túl boldog a végeredmény láttán és bizonytalan a folytatásokkal kapcsolatban, de nem kell aggódni azért a második részen dolgozik a stúdió.

Hirdetés

A napokban megosztott két képet (először Snapchaten, majd Twitteren), ami másról árulkodik. Az első ismerős lesz, a második már valószínűbb, hogy egy Batmannel való találkozás végeredménye és egyben Joker legújabb kedvenc ékszerét láthatjuk:

A kép sok mindent jelenthet, többek között azt is, hogy Joker visszatér az egyik soron következő DC filmben, ami egész biztosan nem az Igazság Ligája lesz, nagy eséllyel az új Batman vagy a Gotham Sirens lesz a befutó, hisz utóbbiban Harley Quinn is biztosan szerepelni fog, előbbi meg igazán adja magát a két karakter sajátos története miatt. Mindez persze puszta spekuláció, hivatalosan semmit nem erősítettek meg és mivel Ben Affleck még nagyban dolgozik a forgatókönyvön egy ideig ne is számítsunk hivatalos bejelentésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.