Hirdetés

Harley Quinn and The Joker - Margot Robbie beszélt egy keveset a projektről

|

A színésznő egy interjú során árult el néhány dolgot a fejlesztés alatt álló Harley Quinn és Joker közös filmjéről.

Hirdetés

Az idei Comic-Conon hallottunk először a Warner azon ötletéről, mely szerint a stúdió egy Harley Quinn és Joker karaktereit egymásnak eresztő mozifilmet szeretne tető alá hozni. Az alkotás természetesen a DC Bővített Univerzumának része lenne, Margot Robbie és Jared Leto karaktereivel, valamint spin-off-ként is szolgálna az Öngyilkos Osztag folytatása és a Gotham City Sirens számára, melyben Macskanő és Méregcsók mellett Harley Quinn szintén főszerepet fog kapni.

Hirdetés

A film elkészítését a pletykák szerint Glenn Ficarra és John Requa párosa (Őrült, dilis szerelem) dirigálná le, akiknek Robbie nagyon örülne, hiszen már 2 filmet (Focus, Afganisztáni víg napjaim) is leforgatott velük:

Én is hallottam ezeket a pletykákat, és irtó klassz lenne, ha tényleg ők kapnák a munkát, hiszen mindketten nagyszerűek! Nagyon szórakoztató volt számomra egy ilyen rendező párossal dolgozni. Mindkét filmben, amit közösen csináltunk, ragyogó munkát végeztek.

Személy szerint azonban nem igazán rajongok a szerelmes történetekért. De azt hiszem, az emberek élvezik Joker és Harley románcát, akik meghalnának egymásért, ami a maga módján elég egy elcseszett kapcsolatra vall.

Kiváncsian várjuk, elkészül-e a projekt. Azonban ha mégsem jönne össze, az elkövetkezendő években akkor sem maradunk a két karaktertől távol, hiszen mindketten visszatérnek a Suicide Squad 2-ben és a David Ayer rendezésében készülő Gotham City Sirens-ben is feltűnnek. És ne felejtsük el, hogy ezen kívül érkezik egy különálló Joker eredetsztori is, méghozzá Martin Scorsese felügyeletével, a Bohóc szerepébe pedig a mindig zseniális Leonardo DiCapriot pletykálják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.