Hirdetés

A Joker rendezője tisztázta a félreértett nyilatkozatát

|

Egy nívós filmmagazin újságírója rosszul idézte Todd Phillipset, a rendező reagált a félreértésre.

Hirdetés

Mint ahogy írtuk a második magyar szinkronos előzetésnél, mi már roppant mód várjuk az október 3-án debütáló Joker mozit, aminek főszereplője, Joaquin Phoenix meg is nyerte az Arany Oroszlán-díjat a Velencei Filmfesztiválon. Jelenleg viszont nem ezzel, hanem a rendező, Todd Phillips (Másnaposok, Haverok fegyverben, Sulihuligánok) egyik korábbi nyilatkozatával foglalkozunk, hiszen a direktor mondanivalóját igencsak félreértették. Az amerikai Empire magazin korábban készített egy interjút Phillipsszel, és az egyik kérdés kapcsán a rendező elmondta, hogy a filmbeli Joker karakterét teljesen a nulláról kezdték felépíteni, egy képregényt sem vettek alapul. A rajongók, olvasók ezt rögtön fel is kapták, és bombázni kezdték a médiumot, illetve magát Phillipset is, mire a minap ő maga vetett végett mindennek, mondván, őt baromi rosszul idézték.

Hirdetés

A félreértett rendező aztán egy újabb nyilatkozatot tett, amiben szóról szóra elmondta, hogy történt ez az egész félreértés. Phillips a következőket mondta:

"Ez az egész azért vicces, mert az olyan srácok, mint te is, mindent kinyomtattok azonnal, amit az Empire-ben olvashattok rólam, ahol tegyük hozzá, félreértettek. Nem szeretnék ujjal mutogatni, nagyon bírom azt az írót, de ő azt taglalta jó hosszan, hogy mi egyáltalán nem vettünk alapul semmilyen képregényt sem. Ez kicsit sem az, amit én mondtam. Amit én mondtam az az volt, hogy mi nem csak egy adott képregényt vettünk alapul. Úgyszólván mazsoláztunk abból, ami megtetszett nekünk a képregényes Joker majd' 80 éves kánonjából. Csak azokat vettük alapul, amik nekünk megtetszettek."

Szerencsére Phillips még épp időben tisztázta ezt az egész félreértést, így nem lett belőle semmilyen komolyabb baj (láttuk már, mikre képesek az eltökélt rajongók). Ahogy ő, úgy mi sem tudunk feltétlenül ujjal mutogatni, ki a legnagyobb bűnös ebben; emberek vagyunk, hibázunk, lépjünk tovább.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.