Hirdetés

Itt a Joker második magyar szinkronos előzetese

|

A második trailerben már Rátóti Zoltánként hallhatjuk a híres bohócot, ami egy tökéletes választás volt.

Hirdetés

Már csak három hét választ el minket a várva várt premiertől, és végre mi is láthatjuk Todd Phillips Jokerét. Habár a film előzetes bejelentésénél csaknem mindenki szkeptikusan fogadta ezt az elképzelést, amin a forgatásról származó anyagok sem segítettek különösebben, mikor befutott az első előzetes, mindenkinek elállt a szava. Egy sokkal másabb, kevésbé megtapasztalt figura kerül most a film középpontjába, aki mindössze külsőleg hasonlít a képregényes őrült bohócra, viszont minden jel arra mutat (gondolunk itt a Velencei Filmfesztiválon elért eredményére), hogy egy maradandó alakítással, filmmel állunk szemben. Ezt a második kedvcsináló tovább fokozta, melynek végre kikerült a magyar szinkronos változata is - és ha tényleg ezt a minőséget kapjuk végig a moziban, akkor egy rossz szavunk sem lehet.

Hirdetés

Sokan az előző szinkronos változatnál azt kifogásolták, hogy miért lett Joaquin Phoenix magyar hangja Csőre Gábor, aki annak ellenére, hogy hatalmas tehetség (elég csak Jake Gyllenhaalra vagy éppen Eric Cartmanre gondolni), nem igazán illett az adott karakterhez. Ám mikor az InterCom bejelentette, hogy mégsem ő, hanem Rátóti Zoltán lesz Phoenix hangja, mindenki megkönnyebbült. Példának okáért Rátóti kölcsönözte a színész orgánumát Ridley Scott nagy sikerű filmjében, a Gladiátorban, valamint Lynne Ramsay alig ismert tavalyi zseniális alkotásában, a Sosem voltál ittben is. Ha csak fele annyira fog igyekezni, mint ebben a két példában, gazdagabbak leszünk egy nagyszerű magyar szinkronnal.

A Joker október 3-án kerül a hazai mozikba, mi már tűkön ülve várjuk, hogy láthassuk. Ti is hasonlóan vélekedtek, vagy hidegen hagy az egész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.