Hirdetés

Jókorát csúszik a Transformers: A bestiák kora és a következő Star Trek film is

|

A Paramount újfent átrendezte a bemutatónaptárát.

Hirdetés

A Paramount nem először variálja át mostanság az addig betonbiztosnak hitt mozis bemutatóit, hiszen néhány hete hasonlóan járt többek közt Tom Cruise két sikervárományos filmje, a Mission: Impossible 7 és a Top Gun: Maverick is. Most pedig újabb két áldozattal bővült a csúszást elszenvedő Paramount mozik sora a Transformers: Rise of the Beast-szel és az egyelőre még cím nélkül tengődő következő Star Trek mozival.

Hirdetés

Előbbi a stúdió bejelentése szerint a 2022. június 24-i dátum helyett csak bő egy évvel később, 2023. június 9-én érkezhet, míg a Star Trek 2023. június 9. helyett 2023. december 22-én mutatkozhat be a filmszínházakban. Jelenleg úgy tűnik, hogy az alakváltóknak ekkor egy még meg nem nevezett Sony-féle Marvel filmmel kell majd felvenniük a küzdelmet a mozipénztáraknál.

A Star Trek esetében viszont nem ennyire egyértelmű a rivális kihívó személye, mivel ugyanezen a napon került volna a mozikba a Patty Jenkins-féle Rogue Squadron című Star Wars mozi, aminek a helyét a pletykák szerint könnyen lehet, hogy valami olyasmi veszi át, amely bizony ismét fejvakarásra kényszerítheti a Paramount vezetőségét a Star Trek premierjét illetően.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.