Hirdetés

Kitűzték a következő Star Trek-film premierjét

|

Hamarosan visszatérünk a USS Enterprise fedélzetére.

Hirdetés

Nem sokat hallottunk mostanában a Star Trek-franchise háza tája felől, mivel idáig még maga a Paramount sem tudta pontosan eldönteni, hogy a 2016-os Star Trek: Mindenen túl után merre is szeretne haladni a szériával. A stúdió azonban most úgy érezte, itt az idő megtörni a csendet, és a semmiből bejelentettek egy új, cím nélküli Star Trek-filmet, ami mindjárt premierdátumot is kapott.

Hirdetés

Mint kiderült, az új kaland 2023. június 9-én érkezik a mozikba, feltéve, hogy addigra sikerül összeállnia a projektnek, hiszen az elmúlt években többféle verzióról is szóltak a hírek. Először is ott volt a simán Star Trek 4-ként emlegetett projekt, amelyben Chris Pine mellett Chris Hemsworth is visszatért volna. Majd egy darabig úgy tűnt, hogy maga Quentin Tarantino készíthet egy filmet a szériában, végül pedig arról szólt a fáma, hogy a Fargo-sorozat rendezője, Noah Hawley rendezheti meg a következő kalandot, ami visszatért volna a gyökerekhez, ám azóta tudjuk, hogy ezek közül egyikből sem lett semmi. 

Persze könnyen meglehet, hogy végül tényleg a fent említett projektek valamelyike készül el 2023-ra, de az is benne van a pakliban, hogy egy teljesen új, idáig még nem ismert tervezet kerül majd megvalósításra. Remélhetőleg hamarosan fény derül mindenre. Ti mit szeretnétek látni egy új Star Trek-filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.