Hirdetés

Jon Hamm szívesen lenne Batman

|

Mindezt egy interjúban árulta el a színész.

Hirdetés

Legutóbb Ben Affleck öltötte magára a Denevérember gúnyáját Az Igazság Ligájában, azóta viszont több lehetséges jelölt is felbukkant a szerepre, akik örömmel válnának Batmanné a vásznon. 

Hirdetés

Most éppen a Mad Men sorozat és a Nyomd, bébi, nyomd! színésze, Jon Hamm jelentette be, hogy szívesen lenne a köpenyes igazságosztó.

"Ha jó a sztori és a forgatókönyv, miért ne? Kilenc éves korom óta rajongok a képregényekért, ismerem is őket és úgy hiszem, hogy beleillenék a képbe."

Hamm mindenképp érdekes választás lenne, plusz még sosem játszott efféle karaktert, mégis valószínűtlen, hogy ő lenne a befutó a szerepre. A tehetsége és sármja megvan hozzá, de a kora kizáró tényező lehet. 47 évesen még eljátszhatna egy megfáradt, kemény harcost (ahogy Affleck is tette), de Matt Reeves, a The Batman rendezője fiatalítani szeretne legalább 15-20 évet. A DC filmes univerzum háza táján áll a bál, Henry Cavill is otthagyhatja Superman karakterét, így érthető, hogy Reeves miért gondolkodik úgy, hogy nyom egy abszolút reset gombot a karakteren. Ettől függetlenül korántsem biztos, hogy Hamm kiszállt a játékból, illetve ne tűnhetne fel más szerepben egy DC filmben.

Ti szívesen látnátok őt Denevéremberként?    

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.