Hirdetés

Jordan Peele remake-et készít a Rémségek házából

|

A Tűnj el! és a Mi rendezője marad a horror vonalnál és ezúttal egy Wes Craven filmet vesz elő.

Hirdetés

Nem menekülhet a remake-gépezettől a '91-es horrorszatíra, a Rémségek háza sem, de legalább annak örülhetünk, hogy jó kezekbe került a projekt. Saját filmjei mellett Jordan Peele olyan alkotásokban érintett mostanság, mint a Twilight Zone,  a Lovecraft Country, a Hunters és a Kampókéz. Immáron a Rémségek háza remake-jét is felvehetjük a listára, hiszen Peele csatlakozott produceri szerepben és noha a rendezéshez valószínűleg nem, de az íráshoz még lehet köze.

Hirdetés

A remake-et Win Rosenfelddel közösen vették a szárnyuk alá. Ugyanez a duó felelős a jövőre csúszott Kampókézért is, amit ráadásul közösen vetettek papírra, így minden esély megvan arra, hogy ismét hasonló kollaboráció jöjjön létre. Az eredeti film története egy fiúról és két tolvajról szólt, akik egy ritka érmegyűjtemény miatt törtek be a Robesons család otthonába, de a pincében olyan borzalmakra bukkantak, amikre nem voltak felkészülve.

2015-ös halála előtt egyébként Wes Craven is szeretett volna valamit kezdeni a Rémségek házával. A rendező egy sorozatot vizionált maga előtt, amit úgy képzelt el, mint a Downton Abbey és az Amityville Horror találkozását. Nem éppen hétköznapi keverék, annyi szent. Kíváncsiak vagyunk, hogy Peele és Rosenfeld mit emel át Craven ötleteiből, valamint sikerül-e olyan szatírát alkotniuk, ami manapság is megállja a helyét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.