Hirdetés

Josh Gad ismét Pingvinre utalt

|

A Nightwing film rendezője a rajongók segítségért kérte a casting kapcsán, a színész pedig kihasználta a lehetőséget, hogy ismét jelezze, mennyire szeretne Batman egyik híres ellenfelének bőrébe bújni. Vagy azt, hogy ő lesz az.

Hirdetés

Sem a The Batman, sem a Nightwing kapcsán nincsenek konkrét információink, egyelőre sötétben tapogatózunk, azonban az biztos, hogy Josh Gad (A Szépség és a Szörnyeteg, Gyilkosság az Orient Expresszen) nagyon szeretné azt, ha ő alakíthatná az utóbbi projektben Oswald Cobblepotot, azaz ismertebb nevén Pingvint. Tavaly júniusban már posztolt egy fotót arról, hogy a DC főhadiszállásán járt és egy Pingvint ábrázoló képregénnyel fotózkodott, hozzátéve: nincs itt semmi látnivaló.

Hirdetés

Még semmilyen hivatalos bejelentést nem kaptunk a Nightwing szereplőgárdája kapcsán, ami nem meglepő, hiszen a rendező, Chris McKay (LEGO Batman - A film, Robot Chicken) csak pár napja kérte arra Twitteren a követőit, hogy segítsenek neki dönteni, mi a legfontosabb számukra egy színész esetében, tehát a castingolás még koránt sincs lejátszva. Gad, aki egy percig sem csinál titkot belőle, hogy mennyire szeretné Pingvin szerepét, azonnal lecsapott a kínálkozó lehetőségre és küldött McKay-nek egy idevágó gifet: 

Gad akciója kétféle módon is értelmezhető: vagy már kiválasztották a szerepre és így akart utalni rá, hogy ő lesz a karakter megformálója, vagy azért kampányol, hogy ő lehessen. Bármelyik eshetőség is legyen, nagyon kíváncsiak lennénk, hogy a Detective Comics 58- számában, 1941 decemberében felbukkant gonosz milyen lenne a színész előadásában, miután már Danny DeVito (Batman visszatér) és Robin Lord Taylor (Gotham sorozat) alakításában is láthattuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.