Hirdetés

Visszatér a vászonra Batman egyik ősellensége?

|

A színész elég egyértelmű utalásokat tesz erre.

Hirdetés

Néhány hete kezdett el terjedni az a hír, hogy hamarosan újra felbukkanhat a vásznon Batman egyik legnagyobb ellenlábasa, Pingvin. Történt ugyanis, hogy A szépség és a szörnyetegben feltűnt Josh Gad megosztott egy képet a karakterről saját Twitter profilján. Ez meglehetősen egyértelmű utalásnak számít, azonban a színész később elárulta, hogy ő egyszerűen csak "szórakozott", ám a rajongók nem igazán hittek neki. Úgy tűnik, jól tették.

Hirdetés

A színész a Twitter oldalán kezdte el ismét heccelni rajongóit, ám most kicsit komolyabban, hiszen Gad ezúttal Geoff Johns és John Berg oldalán tűnik fel a DC főhadiszállásán, miközben egy a Pingvint ábrázoló képregényt tart a kezében. Bár a kép alá csak annyit írt, hogy 'Nincs itt semmi látnivaló...', ezt most már egy percig sem hisszük el.

A karakter, kinek az eredeti neve Oswald Chesterfield Cobblepot, a Detective Comics 58- számában tűnt fel először 1941 decemberében, azóta pedig többször is láthattuk már a képernyőkön: a hatvanas évek sorozatában Burgess Meredith, a Gotham című szériában pedig Robin Lord Taylor alakította és alakítja zseniálisan, ám legismertebb inkarnációja Danny DeVito nevéhez fűződik, aki az 1992-es Batman visszatérben végzett maradandó munkát.

Bár hivatalos megerősítés vagy cáfolat még nem érkezett senkitől, a karakter valószínűleg a Matt Reeves rendezésében készülő The Batman-ben tűnhet fel, ami a jelenlegi tervek szerint 2019. végén érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.