Hirdetés

Jövőre forgatják a Feláldozhatók 4-et

|

Egy ideje már sejtettük, de végre biztos, hogy elkészül a veterán akciósztárokkal telepumpált franchise 4. része.

Hirdetés

Sylvester Stallone korábban már utalt rá, hogy elkészülhet a Feláldozhatók 4 és most úgy fest a csillagok végre összeálltak, ugyanis hivatalosan is érkezik a folytatást. A 2010-es első rész nagyon keményen betalált a 80-as évek akciófilmjeinek szerelmeseinél. A veterán sztárok mellett egy frissebb generáció is szerepet kapott, akik nem fogták vissza magukat, és volt aprítás bőven.

Hirdetés

Noha a folytatások már kevésbé voltak sikeresek, Stallone távábbra sem mondott le a koncepcióról és küzdött azért, hogy elkészülhessen a 4. rész. A színész fáradozásai nem voltak hiába valóak, ugyanis a Deadline értesülései szerint a következő akcióbomba forgatása 2019. elején veheti kezdetét.

Hogy ezúttal kik lesznek feláldozhatók egyelőre nem tudjuk. Egyedül Stallone visszatérése van kőbe vésve, és mivel Schwarzenegger kikötötte, hogy csak vele közösen hajlandó új Feláldozhatók filmet csinálni, így elképzelhető, hogy őt is láthatjuk majd mivel ez a feltétel biztosan teljesül. Hogy mi a helyzet Jason Stathammel vagy éppen Terry Crewsszal az még nagyobb rejtély, de előbb-utóbb fény fog derülni rá.

Annyi egészen biztos, hogy Stallonéra mozgalmas évek várnak. A színész jelenleg a Creed 2-n dolgozik, ősszel pedig a Rambo 5-ben indul bevetésre mielőtt feláldozná magát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.