Hirdetés

Jövőre összeolvad az HBO Max és a Discovery+

|

Nem meglepő döntés született streaming fronton a Warnernél.

Hirdetés

Várható volt, hogy a Discovery és a WarnerMedia összeolvadása után változások jönnek majd a médiaóriás háza táján, de arra talán kevesen számítottak, hogy ekkora. A mindent érintő stratégiai újratervezés (például a készülő filmek, mint a Batgirl elkaszálása, vagy a 45 napos mozis ablak megszüntetése) ugyanis a streaminget, és az alig 2 éve útjára induló HBO Maxot is teljesen átformálja hamarosan.

Hirdetés

A nemrégiben lezajlott második negyedéves konferencián a Warner Bros. Discovery ugyanis felfedte, hogy nem kívánják megosztani médiatartalmaikat az HBO Max és a Discovery+ között, hanem inkább összeolvasztja a kettőt egy nagy streamingplatformmá. A vállalat tervei szerint erre már jövőre sor kerül, és az új streamingszolgáltató 2023 nyarán indulna el.

2023 nyarán még csak az Egyesült Államokban, de az év folyamán Latin-Amerikában is elindulna a platform. 2024 elején aztán azokra az európai piacokra is megérkezne, ahol jelenleg az HBO Max érhető el, majd az év későbbi szakaszában további területek következnének. Egyelőre nem tudni, hogy minek fogják hívni az új szolgáltatást, de beszámolók szerint  jelentős utalások voltak arra, hogy a névben nem biztos, hogy az HBO fog szerepelni.

Bár az új, összevont szolgáltatás árazásáról még nem esett szó, azt megtudtuk, hogy a reklámokkal támogatott és reklámmentes változataira fognak összpontosítani eleinte. A későbbiekben azonban egy ingyenes, ám reklámokkal támogatott verziót is szeretne kínálni az embereknek.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.