Hirdetés

A Warner filmjei már nem fognak 45 nap után streamingre kerülni

|

További stratégiai változtatást jelentett be a Warner Bros. Discovery.

Hirdetés

Újabb részletek derültek ki az Warner Bros. Discovery háza táján történő gyökeres stratégiai változásokból, amelyeken a cég jelenleg keresztül megy. A Decider értesülései szerint David Zaslav, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója megerősítette, hogy a vállalat a "Project Popcorn" korszakból átlép az eseti alapon döntés korszakába, azaz minden filmnél külön határozzák majd meg, hogy elérhetővé válik-e a streamingen vagy sem az előfizetők számára.

Hirdetés

Ennek értelmében azonnal megszüntetik a 45 napos mozis ablakot, amelyet még 2022-vel kezdődően vezettek be a covid miatt, valamint az HBO Max felfuttatásának érdekében. Ez azt jelentette, hogy maximum 45 napig futott a stúdió filmje a mozikban, ezt követően azonnal streamingre került fel. Ennek köszönhetően olyan blockbustereket nézhettünk otthonról meglehetősen hamar, mint a Mátrix: Feltámadások, a Batman, vagy éppen a Legendás állatok: Dumbledore titkai.

A nagy büdzséjű filmek direkt streamingre való átállításának ötletét már nem tudjuk gazdasági szempontból fenntartani. [...] Ezért stratégiai váltást hajtunk végre. Ennek részeként beszéltünk arról, hogy elköteleztük magunkat a mozis bemutató és a moziban eltöltött időszakok mellett. Számos filmet azonban rövidebb időintervallummal mutatunk majd be.

Az új stratégia első "áldozata" a júniusban bemutatott Elvis film, amely a jövö héten került volna fel az HBO Max-ra. Ez most már nem fog megtörténni, legalábbis egyelőre. A Warnerhez közelálló forrás ugyanis úgy nyilatkozott, hogy természetesen valamikor a jövőben elérhető lesz streamingen, csak még nem tudni, hogy pontosan mikor.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.