Hirdetés

Már írják a Jumanji: Vár a dzsungel folytatását

|

A Jumanji: Vár a dzsungel elképesztő sikere után borítékolható volt, hogy Dwayne Johnsonék visszatérnek kalandozni. Így is lesz.

Hirdetés

A Jumanji: Vár a dzsungel hatalmas siker lett és rengeteg zöldhasút hozott a Sony Pictures számára, elvégre a 90 millió dolláros büdzséből készített film csak hazájában több mint 350 milliót termelt, amit a nemzetközi bevételek 505 millióval fejeltek meg. Ráadásul a Star Wars: Az utolsó Jedikkel szemben is megállta a helyét, nem is csoda, hogy a kiadó vezérigazgatója szerint a Jumanji 3 a Star Wars 9. részével együtt jelenhet meg. Merthogy lesz újabb rész, ez már tény. 

Hirdetés

A Sony Pictures vezetője, Tom Rothman azt reméli, hogy a Jumanji 3 elkészül 2019. karácsonyára, amelyre minden esély megvan, ugyanis a Deadline információi szerint már felfogadtak két írót, Scott Rosenberget (Con Air, Tolvajtempó, Leszámolás Denverben) és Jeff Pinknert (Venom, A Setét Torony, A csodálatos Pókember 2), hogy készítsék el a forgatókönyvet - számukra már nem lesz új a Jumanji világa, hiszen ők írták újra a Vár a dzsungel szkriptjét. A nagy sikerre való tekintettel természetesen visszatér a folytatásban a négy főszereplő, Dwayne "The Rock" Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan is. 

Noha a Jumanji következő részének történetéről még csak elképzelésünk sincs, azért lennének ötleteink arra, hogyan tálalják: lehetnének például teljesen más karakterekkel a játékban, de akár kijátszhatják azt a kártyát is, hogy az avatarok jelennek meg a való világban. Ti mit látnátok szívesen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.