Hirdetés

Chris Pratt szerint el fogjuk dobni az agyunkat a Jurassic World 3 láttán

|

A színész szerint nem fogunk csalódni a következő dínós kalandban.

Hirdetés

Miután másfél évtizeden át parkolópályán pihent a Jurassic Park-franchise, 2015-ben a Jurassic World megjelenésével visszatértünk a dinoszauruszok világába, amit azóta már még egy rész követett a tavalyi Bukott birodalom képében. És bár a kritikai sikerek elmaradtak, a kasszáknál hatalmasat robbantott mindkét film, így természetes, hogy érkezni fog a harmadik rész is, melyben Chris Pratt szerint senki sem fog csalódni. 

Hirdetés

A színész éppen A LEGO-Kaland 2. részét népszerűsíti, ahol megkérdezték őt a dínóközpontú franchise következő részéről, ő pedig elárulta, hogy már elolvasta a forgatókönyv egy korai verzióját, mely alapján epikus jelenetekre és történetre számíthatunk:

Nem mondhatok semmi konkrétat, de azt elárulhatom, hogy amikor elolvastam a sztorit, teljesen eldobtam tőle az agyamat. Még most sem hiszem el, hogy el fogjuk azt készíteni, ahogy azt sem, hogy sikerült megtalálni a tökéletes módját annak, hogy a Bukott birodalom végén történteket megfelelően folytassuk. Hiszen a sziget elpusztult, a dínók pedig kijutottak a nagyvilágba és nem tehetjük őket újra dobozba. Ugrunk majd egy kicsit az időben előre, és egészen elképesztő dolgokat fogunk látni. Colin rengeteget dolgozik ezen. Nagyon epikus lesz.

A Jurassic World 3 2021. június 11-én érkezik a mozikba az első részt is szerző Colin Trevorrow rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.