Hirdetés

Keanu Reeves ismét magára öltené Constantine szerepét

|

Rajta nem múlna egy újabb nekifutás démonvadászaként.

Hirdetés

John Constantine egyre és egyre nagyobb népszerűségnek örvend, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a Matt Ryan által megformált iterációja A holnap legendái állandó szereplőjévé avanzsált, és nemrégiben még saját egész estés animációs filmet is kapott. Sokan ugyanakkor hajlamosak elfelejteni, hogy a Legendák és az NBC mindössze egyetlen évadot megélt Constantine-sorozata előtt a Sötét Tanok Mesterével a nagyvásznon is tettek egy próbát, ahol Keanu Reeves keltette őt életre.

Hirdetés

Reeves a John Wick-trilógiával vívott ki magának újfent komoly figyelmet, amelynek harmadik felvonása, a Parabellum máris várakozásokon felül teljesít a mozipénztáraknál (így jobb lesz felkészülni a rendre érkező folytatásokra és mellékszálakra). A filmet jelenleg is fáradhatatlanul népszerűsítő színészt egy podcast-interjúban arról kérdezték, hogy van-e olyan korábbi szerepe, amihez szívesen visszatérne, mire gyakorlatilag egyből rávágta Constantine nevét: elmondása szerint nagy rajongója mind a világnak, mind a karakternek, és felettébb jó emlékek kötik a 2005-ös produkcióhoz.

Jóllehet a Constantine, a démonvadász nem volt kirobbanó siker a maga idejében, de azért sikerült 230 millió dollárt termelnie világviszonylatban, és ami még fontosabb, a rajongói fogadtatás meglehetősen pozitív volt. Noha nem valószínű, hogy erre mostanság sor kerülne, de egy Constantine-film még illene is a Warner Bros. új irányvonalába a DC produkciókat illetően, hiszen Az igazság ligája kudarca után összefüggő univerzumépítés helyett inkább kisebb történetekre fókuszálnak különböző műfajokban (az egymást követő Aquaman, Shazam! és Joker tökéletesen lefedi ezt a tendenciát).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.