Hirdetés

Kenneth Branagh az egekig magasztalta Christopher Nolant

|

A leghíresebb Shakespeare-rendező kollégájáról mesélt az új filmje kapcsán.

Hirdetés

Habár Christopher Nolan új filmjét, a Tenetet is elhalasztották a koronavírus miatt, mindössze két hét csúszásról van szó, ami a mai mércével nézve elég baráti. De hogy valami örömhír is legyen, az Eredet és A sötét lovag rendezőjének új alkotása kapcsán, Kenneth Branagh, a leghíresebb Shakespeare-filmes mesélt egy kicsit Nolanról és az ő munkamoráljáról.

 

Hirdetés

Kettőjüknek ez lesz a második közös filmje a 2017-es Dunkirk után, és Branagh nyilatkozata alapján határozottan elképzelhető, hogy nem is az utolsó.

"Christopher Nolan nagyon régi vágású, mint egy kézfogás. Elmesélem, hogy kaptam kézhez a forgatókönyvet. Kopogtattak, én kinyitottam, és ott állt az ajtóban egy nemzetközileg elismert filmrendező, akit Chris Nolannek hívnak. Volt egy nagy boríték a hóna alatt, és azt mondta, hogy eljöttem, hogy odaadjam neked a forgatókönyvet. Ennyit mondott, semmi többet. Rákérdeztem, hogy hogy fogjuk majd mindezt átbeszélni. Mire ő: >>24 óra múlva felhívlak telefonon, és akkor majd mindent megbeszélünk, uram<<. Ennyire egyszerű volt. Még hozzátette, hogy jó lenne, ha mindez egyelőre köztünk maradna, és akkor nem kell egyikünknek sem aláírnia semmit sem. Ez egy kézfogás volt és egy nagy adag bizalom hozzá."

− mesélte a Collidernek. Bárki, aki ismeri a színész-rendező Kenneth Branagh munkáit és stílusát, az tudja, mindez eléggé nagy szó tőle. Nem szokott ennyire megbízni emberekben, de minden bizonnyal Christopher Nolan nemcsak a filmjeiben, hanem a mindennapjaiban is ennyire kifinomult és tekintélyt parancsoló.

A Tenet július 31-én fog debütálni, ti beültök majd rá a mozikban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.