Hirdetés

Két további animációs sorozat is készül a Trónok harca világában

|

Miközben egy korábban bejelentett spin-off szériát törölt a csatorna.

Hirdetés

A Trónok harca utolsó évadának közel sem pozitív fogadtatása ellenére még mindig hatalmas népszerűségnek örvend a fantasy-világ, ezt pedig az HBO is tudja, akik pont emiatt terveznek spin-off sorozatokkal visszatérni Westerosra. Jövőre már érkezik is a Targaryen-ház felemelkedését, illetve bukását bemutató House of Dragon, valamint készülőben van a Martell-ház ősének, Nymeriának a kalandjaira fókuszáló projekt is 10 000 Ships cím alatt, a Lord Corlys Velaryon, a "tengeri kígyó" életét bemutató 9 Voyages, valamint a Dunk és Egg, amely A Hét Királyság lovagja című novelláskötetet veszi majd alapul. Ám ez még mindig nem minden.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis az HBO Max-ra további két animációs spin-off szériát terveznek készíteni, így jelenleg három ilyen sorozat van előkészületi fázisban. És bár kettőről semmit nem tudunk (így könnyen lehet, hogy ezekből végül semmi sem lesz), az egyikről kiderült, hogy a császárkori Kína által ihletett Yi Ti-ben játszódna, ami az Essos nevű kontinens keleti részén található birodalom. Érdekesség, hogy bár a birodalom egyszer sem bukkant fel a Trónok harca 8 évada során, az egyik legősibb és legfejlettebb civilizáció George R.R. Martin szerint.

Emellett az is kiderült, hogy a Királyvár szegénynegyedére fókuszáló sorozat, a Flea Bottom végül nem jutott tovább a tervezőasztalnál, és elkaszálták a streamingszolgáltató fejesei, akik nem pontosították az okokat, de nem nehéz kitalálni: valószínűleg nem láttak benne elegendő potenciált.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.