Hirdetés

Két franchise-ba is visszatérhet Schwarzenegger

|

Arnold Schwarzenegger Cannes-ban kotyogta el, hogy a következő Terminator filmben, illetve a koránt sem halott Conan, a barbár projekt záró darabjában is szerepelni fog.

Hirdetés

Lehet dilemmázni azon, hogy Arnold Schwarzenegger aktív színészi karrierje miatt élnek-e még bizonyos franchise-ok túlélési esélyei, vagy azok a testépítőből lett színész nélkül is megpróbálnának megújulni, de erős a gyanúnk, hogy inkább az első változat állhat közelebb az igazsághoz.

Hirdetés

Arról már beszámoltunk az elmúlt hónapokban, hogy a Conan legendáját, illetve a Terminator: Genisys folytatásait is elkaszálták a stúdiók különböző okokból kifolyólag. A mai trendeket figyelembe véve ez jelenthette volna mindkét franchise szüneteltetését a hollywoodi piacon, mielőtt sok év múlva rebootolták volna őket, ám Schwarzenegger Cannes-ban megnyugtatta a nagyérdeműt. Elmondása szerint a James Cameron által rebootolt új Terminátorban ismét elmondhatja majd, hogy "Visszatérek", illetve a lesajnált Conan film is elkészülhet még, igaz nagy valószínűséggel már nem a Universal berkein belül.

Schwarzi szerint a Conan-történet záró darabjának forgatókönyvét jelenleg éppen újra írják, és továbbra is az a terv, hogy megkapja a méltó befejezést, ami pl. a Hellboynak nem adatott meg az eredeti stábbal. Ugyanakkor pár hónapja, amikor Chris Morgan forgatókönyvíró bejelentette a projekt kudarcba fulladását, nem látott már esélyt filmes folytatásra. A megmentő, mint sok esetben, ezúttal is a Netflix lehet, miután Schwarzi azt is elejtette, hogy egy új projekt kapcsán tárgyal az online szolgáltatóval. Ha Morgannek igaza is lesz, és filmes formában valóban nem folytatódik a történet, ettől még egy 10 részes sorozattal pontot tehetnek a történet végére. A Netflix éppen a napokban rendelte be a The Dark Crystal című 1982-es fantasynek az előzménysorozatát, szóval nem is állna olyan távol tőlük, hogy egy másik 80-as évekbeli történetet támasszanak fel a múlt homályából.

Ami a Terminator franchise jövőjét illeti, James Cameronra 2019-ben szállnak vissza a jogok, így legoptimistább esetben is 2020-ban láthatjuk újfent az Osztrák Tölgyet T-800-asként. Cameron minden bizonnyal másnak fogja átengedni a rendezői gyeplőt, mivel jelenleg az Avatar folytatások kötik le minden alkotói energiáját, ám a legfrissebb pletykák szerint az a Tim Miller vállalhatja el a Terminator filmek gatyába rázását, aki a Deadpoollal igen nagyot dobbantott már.

Ti melyik projekt mielőbbi megvalósulásának örülnétek jobban? Szerintetek érdemes még egyáltalán piszkálni ezeket a franchise-okat, vagy pihentetni kellene őket a következő egy-két évtizedben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.