Hirdetés

Két másik Marvel filmben is érezhetjük majd a WandaVision utóhatásait

|

Ezt a széria rendezője erősítette meg.

Hirdetés

Múlt héten fejeződött be a Disney+ első nagyszabású Marvel-sorozata, a WandaVision, amely a rajongók többségének elnyerte a tetszését (köztük a mienkét is, amelyről ebben a kritikában olvashattok bővebben). A lezárás, valamint a két stáblistás jelenet azonban több kérdést is felvetett a folytatást illetően (ezekre részben választ kaphattok a GameStar cikkéből).

Hirdetés

A sorozat rendezője, Matt Shakman ezért úgy látta jónak, ha beszél egy kicsit a történtekről, és elmondta, hogy a történet befejezése, valamint a stáblistás jelenetek pontosan azokban a projektekben fognak tovább gördülni, mint amire utaltak, és amire elsőre gondoltunk: a Marvel Kapitány 2. részében és a Doctor Strange folytatásában:

Az a nagyon jó a Marvelben, és ezt már többször is elmondtam, hogy olyan érzés velük dolgozni, mintha egy váltófutóversenyen vennél részt. Megkapod az előtted levőtől a stafétát, elvégzed a saját részed, majd továbbadod azt. Itt nem azért készítesz el valamit, hogy korábbi projektekhez illeszkedjen, hanem hogy valami újat hozz létre. Ugyanez volt a  fókusz a WandaVision készítésénél is, és az ebben meghozott döntések későbbi projektekben gördülnek tovább. Ahogyan például bemutattuk Monica erejét, és az ehhez kapcsolódó dolgokat, az mind a Marvel Kapitány 2-ben csúcsosodik majd ki.

Shakman ezután még elmondta, hogy mindvégig kapcsolatban álltak az említett két film rendezőjével, és folyamatosan egyeztettek a történtekről. A Doctor Strange írói szobája például közvetlenül az ő szomszédságukban volt, így többször összeültek beszélgetni a készítőkkel, emellett ahogy közeledett a film forgatásának a kezdete, amely rögtön a WandaVision munkálatai után volt, sikerült párszor a rendezővel, Sam Raimivel is váltani néhány mondatot, hogy zökkenőmentes legyen a stafétaátadás, és minden tökéletesen klappoljon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.