Hirdetés

Leállt a Doctor Strange in the Multiverse of Madness forgatása a koronavírus miatt

|

Reméljük ez nem lesz befolyással a premier időpontjára.

Hirdetés

Ismét rossz hírt kell közölnünk a Marvel filmek, de főleg a Doctor Strange rajongóinak: határozatlan időre ugyanis félbeszakadt a Doctor Strange in the Multiverse of Madness angliai forgatása. Mindez köszönhetően annak, hogy a koronavírus okozta megbetegedések száma Nagy-Britanniában drasztikusan növekedett az elmúlt hetekben.

Hirdetés

Ezt Elizabeth Olsen árulta el a Jimmy Kimmel Live showműsorban, ahol kiderült, hogy a film munkálatai novemberben vették kezdetét, és ezidáig remekül haladtak, az elmúlt hetekben azonban jelentősen megnőtt a megbetegedések száma az országban, ezért le kellett állniuk, és jelenleg még nem tudják, hogy mikor térhetnek vissza a forgatáshoz.

A film így is már sokat szenvedett az elmúlt évben, hiszen eredetileg 2020 májusában kezdődött volna a forgatás, ezt azonban akkor az év végére kellett halasztania a stúdiónak. Ennek köszönhetően pedig az eredeti 2021 májusi premierdátum is tarthatatlanná vált, így a filmet először 2021 novemberére, majd végül 2022 márciusára tolták el.

Ennek ellenére Doctor Strange következő kalandja továbbra is az egyik legjobban várt jövőbeni Marvel alkotás. A filmet ugyanis szoros kapcsolat fűzi majd nem csak a WandaVision-höz, de a következő Pókember-filmhez is. A rendezésért Sam Raimi felel majd, a filmben pedig Benedict Cumberbatch és Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkányán kívül visszatér még az első részből  Benedict Wong (Wong), Rachel McAdams (Christine Palmer) és Chiwetel Ejiofor (Mordo) is. Újoncként csatlakozik hozzájuk Xochitl Gomez, aki az idősíkok közötti utazásra képes America Chavezt fogja megtestesíteni. 

Jelen állás szerint a film 2022. március 25-én debütálhat a mozikban. Reméljük, hogy ennél tovább már tényleg nem kell csúsztatniuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.