Hirdetés

Két vadonatúj klip érkezett a The Boys második évadából

|

Drámából ezúttal sem fogunk hiányt szenvedni.

Hirdetés

Szép lassan közeleg a The Boys második évadának szeptemberi premierje, ahol az ígéretek szerint nemcsak az őrületből, de a karakterek háttértörténeteiből is jóval többet fogunk kapni. Az új szezon tehát minden téren emelni fogja a tétet, amit a frissen kiadott két rövidke bejátszás is csak újfent alátámaszt. 

Hirdetés

Az első klipben a Comic-Conon közzétett kaland utóhatásait vehetjük szemügyre, ahol Deep bár mindent megtesz azért, hogy visszanyerje szuperhőstársai tiszteletét, az eset közben a csapat újdonsült női tagja, Stormfront ismételten nyilvánvalóvá teszi, miszerint mostantól nem Homelander itt a helyi nagykutya.

A második videóban szintén egy hatalmi harcnak lehetünk szemtanúi, ahol Hughie (Jack Quaid) kissé kétkedve fogadja Butcher (Karl Urban) visszatérését, aki természetesen most is a tőle megszokott rendkívül fenyegető nézés, és némi cinizmus kíséretében rendezi le az ügyet.  

A The Boys második évada szeptember 4-en veszi kezdetét az első három epizóddal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.