Hirdetés

Frenchie karakterét is jobban megismerhetjük a The Boys második évadában

|

További részletek derülnek ki a francia fegyvernepperről.

Hirdetés

A The Boys folytatását már tavaly júliustól, vagyis az első évad végétől várjuk tűkön ülve, és ha minden jól megy, akkor idén szeptembertől megint fejest ugorhatunk ebbe az obszcén, erőszakos és véres, szuperhősökkel teli világba. Sajnos az őszi kezdéskor nem kapjuk kézhez azonnal az összes epizódot, szépen hetenként fognak majd érkezni az újabb részek, de annyi baj legyen. A minap pedig egy olyan hír is érkezett, hogy a második évadban nem pusztán Hughie vagy Billy Butcher háttértörténetét ismerhetjük meg még jobban, de még Frenchie-ét is.

Hirdetés

A francia fegyver- és nem mellesleg drogneppert alakító (egyébként izraeli származású) Tomer Capont is kérdezték a Comic-Con@Home keretein belül, hogy mikre számíthatunk majd a második szezonban - számolt be erről a CBR. Capon pedig a maga stílusosságban így nyilatkozott:

"A második évadban a rajongók meg a nézők lehetőséget kapnak arra, hogy bekukucskáljanak az ablakon, belépjenek azon az ajtón, ami a különféle karakterek hátterébe enged betekintést. Köztük Frenchie-ébe is. Kaptok majd egy kis morzsát az ő sztorija kapcsán is."

A színész ezek után hozzátette azt is, hogy az igazi nevét is meg fogjuk tudni a karakternek, de többet már nem árulhat el sajnos. Viszont már ennyi is elég, hogy felcsigázzon néhány rajongót, köztük minket is. A The Boys második évada szeptember 4-én fog startolni egész pontosan három darab epizóddal. A többit pedig heti bontásban egyenként (péntekenként) fogjuk megkapni október 9-ig bezárólag.

Ti melyik karakter háttértörténetére vagytok a leginkább kíváncsiak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.