Hirdetés

Kétarc is szerepet kaphat a The Batmanben

|

A rendező egy újabb posztban erősítette meg, melyik színészt sikerült megszerezni Harvey Dent szerepére.

Hirdetés

Hétről-hétre érkezik valamilyen új infó a készülő The Batman filmmel kapcsolatban, melyeknek nagy része egy-egy karakter castingjával kapcsolatos. Nincs ez másképp jelen esetben sem, hiszen a film írója és rendezője, Matt Reeves egy újabb Twitter posztban erősítette meg a közszájon mozgó pletykát, miszerint a Denevérember egyik legikonikusabb ellenfele, Kétarc is fel fog tűnni a 2021-ben érkező moziban. Az államügyészből lett gengszterfőnök szerepére pedig egy olyan színészt sikerült leszerződtetni, akiből elsőre abszolúte nem néznénk ki ezt a figurát, de talán pont emiatt lesz annyira érdekes.

 

Hirdetés

Polgári nevén Harvey Dentet nem más fogja életre kelteni, mint Peter Sarsgaard, akinek neve sokaknak üres fülekre találhat, hiszen ő kevésbé egy mainstream filmeknek szereplő színész - persze ez csak megerősíti azt a tényt, hogy kifejezetten ügyesen végzi a szakmáját. A felejthető A hét mesterlövész remake-jében ő volt a főgonosz, de a Bőrnyakúak, az Egy lányról, A fiúk nem sírnak vagy éppen a Jackie is ékes példája annak, hogy Sarsgaard egy jó színész. Mindezek ellenére híres arról, hogy rettentő csökönyös és szerepek terén borzasztó válogatós, de ha Reeves meg tudta győzni Dent eljátszásáról, akkor nagy rá az esély, hogy egy emlékezetes karaktert láthatunk a mozik vásznain. (Reeves mellett pedig Sarsgaard felesége, Maggie Gyllenhaal is megosztotta a hírt a saját Instagram oldalán.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Half way through a shave...

Maggie Gyllenhaal (@mgyllenhaal) által megosztott bejegyzés,

A The Batman 2021-ben érkezik majd világszerte a mozikba, Sarsgaard mellett pedig még egy színész szerepe van függőben, ez pedig Colin Farrell, akivel kapcsolatban mindössze annyi köztudott, hogy tárgyalásokat folytat a stúdióval. Ti jó választásnak tekintitek Sarsgaard castingját, vagy mást szívesebben láttatok volna Kétarc szerepében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.