Hirdetés

Kevin Smith szerint Thanos igazából egy hős

|

A Shop-Stop rendezője szerint az Őrült Titán valójában egy igazi hős.

Hirdetés

Betartotta ígéretét Joe és Anthony Russo, amikor azt nyilatkozták, hogy Thanos képében egy olyan főgonoszt kapunk majd, amilyet még nem láttunk a Marvel Filmes Univerzumban. A Végtelen Háború drámai végjátékában pedig olyan dolog történt, amire valószínűleg senki nem számított: Thanos egyetlen csettintéssel elpusztította az univerzum népességének a felét, méghozzá a saját filozófiája szerint azért, hogy megmentsen más bolygókat attól a sorstól, ami az övével történt: a teljes kihalástól.

Hirdetés

Hogy ez mennyire volt nemes tett vagy sem, arról a mai napig zajlanak a viták, Kevin Smith (Shop-Stop, Dogma, Jay és Néma Bob visszavág) pedig azok táborát erősíti, akik szerint Thanos valójában jót cselekedett. A Fatman on Batman című podcastműsorában meg is védte az Őrült Titán becsületét:

Thanos egy nagyon megosztó karakter. Sokan antagonistának tartják, de ha jobban belegondolunk, bizonyos nézőpontból szerintem ő egy igazi hős.  Hiszen megtehette volna azt is, hogy a csettintéssel az egész univerzumot kiírtja. De ő nem így tett. Én ezt irgalomnak nevezném.

Ti egyetértetek Smith véleményével? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.