Hirdetés

Kiderült, hogy mikortól foroghat az Aquaman folytatása

|

Első filmjének kirobbanó sikerét követően Atlantisz királya újfent visszatér, és már azt is be tudjuk lőni, hogy nagyjából mikor.

Hirdetés

Döcögős volt az indulás, de a DC Moziverzum alkotásai egyre inkább kezdik megtalálni a saját hangjukat, ami bevételügyileg is tükröződik a jegyirodáknál. Az első igazán kiemelkedő sikert a 2018-as Aquaman hozta a stúdiónak, amely a hazai piacon 335 millió dollárt, míg nemzetközileg 1,14 milliárdot hozott. Nem volt kérdés, hogy a Warner Bros. mihamarabb szeretné látni a Jason Momoa és Amber Heard főszereplésével készült film folytatását, amelynek rendezői székében visszatér James Wan, amikor 2021 elején újra forogni kezdenek a kamerák.

Hirdetés

Eközben továbbra is készülőben van az Ároklakokról szóló spinoff, ami az Aquamanben látott horrorisztikus lényekről, és azok lakhelyéről szólna. Habár Wan producerként szorosan közreműködik a munkálatoknál, a rendezést előreláthatóan nem vállalja magára.

"Tudjátok, jelenleg is gőzerővel dolgozunk a forgatókönyvön és a történeten, szóval nem akarok túl mélyen belemenni, de azt elmondhatom, határozottan szeretném kiaknázni a benne rejlő horrort. Ezáltal [a The Trench] elsősorban egy szörnyes horrorfilm, mintsem egy szuperhőskaland, de természetesen az Aquaman világának része lesz."

- mondta James Wan a filmről. Ami az Aquaman konkrét folytatását illeti, a film főszereplői biztosan visszatérnek, valamint ahogyan azt az első rész felvezette, valószínűleg Fekete Mantával kerül ismét szembe az immáron Antlantisz trónján ülő Arthur Curry. Orm szintén életben maradt a film végén, Patrick Wilson pedig elmondása szerint szívesen visszatérne a szerepben, így ez a karakter is befolyásolhatja így vagy úgy a cselekmény alakulását.

Az Aquaman tavaly év végén mutatkozott be a mozikba, amelynek példáját a folytatás is követi majd, ugyanis a Warner 2022. december 16-ra tűzte ki a bemutatót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.