Hirdetés

Kiderült, mikortól folytatódik a Vaják második évadának forgatása

|

Újra lantot ragad a bárd és kardot a vaják!

Hirdetés

Egy Kökörcsinhez illő versikével jelentette be a Netflix, hogy hamarosan újra forognak a Vaják kamerái. Arra inkább nem vállalkozom, hogy hűen lefordítsam ezt a csodálatos lírai művet, de a lényeget azért elárulom belőle, vagyis azt, hogy augusztus 17-én végre folytatódik a második évad gyártása.

Hirdetés

Legalábbis ez lesz a tényleges forgatás kezdődátuma, de a stáb valószínűleg már néhány héten belül munkához lát, hogy mindent előkészítsenek a startra: így például Lauren Hissrich Instagram-oldaláról már tudjuk, hogy a showrunner visszaindult Angliába.

Ugyancsak örömteli hír, hogy Kristofer Hivju bejelentése alapján teljesen felgyógyult a koronavírusból, így őt sem kell nélkülözni augusztusban. Hivju a Trónok harca Tormundjaként lehet ismerős a legtöbbeknek, aki a Vaják folytatásában az átok sújtotta Nivellent alakítja majd. Kíváncsian várjuk az ő történetét, hiszen a könyvekkel ellentétben a sorozatban Ciri is belekeveredik ebbe a kalandba, így jut valami újdonság a veterán rajongók számára is. És ha már veteránok, Geralt mentora, a jó öreg Vesemir szintén színre lép a második évadban Kim Bodnia megformálásában, aki vajáktársaival együtt ugyancsak fontos szerepet tölt be a történetfolyamban.

Rajtuk kívül természetesen visszatér Henry Cavill a szörnyvadász szerepében, valamint látjuk Anya Chalotra Yenneferjét és Freya Allan Cirijét is, hogy Joey Batey Kökörcsinjéről meg ne feledkezzek. Amásodik évad premierje valamikor 2021 során várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.