Hirdetés

Ezért marad ki a Gyűjtő A galaxis őrzői 2-ből

|

Maga James Gunn oszlatta el a kételyeket a Gyűjtő személye körül.

Hirdetés

A galaxis őrzői 2 premierje már gyakorlatilag itt áll az ajtóban, de 1-2 kérdés még mindig tisztázatlan vele kapcsolatban. Az egyik például a Gyűjtő (Benicio Del Toro) kiléte, amiről már több, mint egy éve jelennek meg különböző hírek. De ezúttal maga James Gunn teszi helyre ezt a kérdést.

Hirdetés

A rendező a facebookon válaszolt nemrégiben néhány rajongói kérdésre A galaxis őrzői 2-vel kapcsolatban. Az egyik kérdés magát a Gyűjtő személyét célozta meg, pontosabban azt, hogy miért nem fog feltűnni ebben a részben. Gunn így válaszolt rá:

Pár héttel ezelőtt beszéltem Benicio-val. Nagyszerű színész és nagyszerű ember. A Gyűjtő nem igazán illett bele A galaxis őrzői 2 történetébe, mert annak ellenére, hogy egy monumentális film lesz, karakterek tekintetében kicsit szűkösebb a sztori. Így aztán az ő figurája sem fért bele.

Sokan sokféle elméletet gyártottak már a Gyűjtőhöz, pontosabban annak mellőzéséhez, de a jelek szerint pusztán csak praktikus okai vannak/lehetnek a kihagyásának. Azt a kérdést azonban továbbra is nyitva hagyták az alkotók, hogy a Marvel univerzum későbbi filmjeiben visszatér-e a Gyűjtő karaktere. Valószínűleg igen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.