Hirdetés

A Kingsman és a Ha/Ver köré is Filmes Univerzum épül

|

Ezt maga a filmek rendezője, Matthew Vaughn árulta el.

Hirdetés

Csillagpor, X-Men: Az elsők, Kingsman, Ha/Ver. És hogy mi a kapocs a filmek között? A rendező, ugyanis mindegyiket Matthew Vaughn készítette el, aki most úgy döntött, hogy egy jóval nagyobb projektbe, jobban mondva projektekbe vágja a fejszéjét. Bár jó ideje pletykálják, hogy ő fogja rendezni a régóta várt Az acélember 2-t, talán ez mégsem fog az ő vezényletével megvalósulni, a brit rendező ugyanis úgy döntött, hogy Marv nevű produkciós cégét hamarosan stúdióvá alakítja, és nem csak a Kingsman, de a régóta parkoló pályán heverő Ha/Ver köré is egy nagy és szerteágazó filmes univerzumot épít.

Hirdetés

Bár a Csillagpor szerintünk egy méltatlanul alul értékelt film, mégsem nevezhető az első nagy dobásának, ellenben a Ha/Verrel, amit nem csak a nézők, de a kritikusok is kifejezetten szerettek. Jött is hát a menetrend szerinti folytatás, ami azonban meg sem közelítette az első rész színvonalát, ezért a további részek 2013 óta jegelve voltak, egészen mostanáig.

Vaughn tervei szerint újraindítaná a franchise-t, és bár nem árulta el, mely karakterekkel számol, a nyilatkozatából arra azért lehet következteni, hogy tervei vannak a Mark Millar képregényeiből ismerős Patience Lee-vel - egy egyedülálló, fekete édesanyával, aki átvette a stafétabotot, és Ha/Verként osztja az igazságot. Tervben van továbbá egy önálló Hit-Girl film is, ami vagy a már felnőtt Mindy Macready-re fókuszálna, vagy pedig a filmekben látottaknál is fiatalabbra, afféle előzményfilmként.

Hasonlóan nagy tervei vannak a Kingsman szériával is. A rendező elmondta, hogy a harmadik felvonás lezárja majd Harry Hart és Töki történetét, ám ezzel egy időben elkészül majd a Kingsman: The Great Game című spin-off, ami a korai 1900-as években kalauzol el majd minket. Emellett készül még egy spin-off Statesman címmel is, ami a második részből ismerős, Channing Tatum, Jeff Bridges és Halle Berry fémjelezte ügynökséget mutatja be, valamint még egy nyolc epizódból álló televíziós sorozatra is számítani lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.