Hirdetés

Koncepciós rajzok leplezték le az Avatar 2 vízalatti járműveit

|

Látványos képek érkeztek az Avatar folytatásokhoz.

Hirdetés

Már fejben tartani is nehéz, hogy hányszor került eltolásra az Avatar folytatások időpontja, hiszen az eredetileg 2014-ben (!!!) tervezett 2. rész bemutatója legutóbb 2021 decemberéről vándorolt át ismét egy évvel későbbre, vagyis leghamarabb csak 2022 végén láthatjuk, hogy min is dolgoznak évek óta James Cameronék.

Hirdetés

Mert az biztos, hogy jelenleg is gőzerővel dolgoznak a színfalak mögött, amiről a legújabb koncepciós rajzok is árulkodnak. Ezeken a filmek új járműveit figyelhetjük meg, amelyek vélhetőleg az emberek vízalatti közlekedését hivatott majd szolgálni. Emellett kaptunk még egy fotót a kulisszák mögül is, amelyen a forgatás egyik felépített helyszínét láthatjuk. 

Az Avatar 2. része a jelenlegi állás szerint tehát 2022. december 16-án érkezhet a mozikba, melyben az eredeti stáb (Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver és Stephen Lang) mellett szerepelni fog Kate Winslet, David Thewlis, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Edie Falco, Cliff Curtis és CCH Pounder is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.