Hirdetés

Koronavírus miatt leállították a Legendás állatok 3 forgatását

|

Ahogy a varázslók mondása tartja: Szegény furkászt még az ág is húzza!

Hirdetés

A Legendás állatok harmadik részén garantáltan átok ül, hiszen az előző rész, a Grindelwald bűntettei negatív visszhangját követően nem elég, hogy egy évet toltak a premieren, pont a forgatás megkezdésekor le kellett állítani a produkciót, majd jött Ezra Miller botránya, amelyben egy videofelvételen esett neki egy rajongójának, ezt követően az írónő, J.K. Rowling keveredett azóta is hangos botrányba vélt vagy valós transzfób tweetjei miatt, végül az atombomba képében, a széria főgonoszát, Johnny Deppet rúgták ki az Amber Herarddel zajló botrányos kimenetelű válása miatt. Múltkor már örömködtünk, amikor a főszereplőt, Göthe Salmandert alakító Eddie Redmayne arról adott hírt, hogy sínen van a produkció. Úgy fest, hogy korai volt az öröm.

Hirdetés

A brit The Daily Mail értesülései szerint ugyanis a héten le kellett állítani a teljes produkciót, amikor az egyik vezető színészt pozitívra tesztelték Covid-19-re. Persze egyelőre mindezt a belső, névtelen forrás miatt mindenki kezelje bizonyos fokú fenntartásokkal, de az informátor szerint a produkciót csak akkor állítják le, ha valaki emiatt nem állhat a kamerák elé. Senki sem tudja, hogy kicsoda az érintett, de biztosan olyas valaki, aki nem helyettesíthető.

A forrás arra is kitér, hogy mióta a stúdiók újranyitottak, a lehető legszigorúbb Covid biztonsági előírások mellett dolgoznak, ezért a stáb attól tart, hogy a vírus új, dél-afrikai variánsát kaphatta el az illető. Egyelőre pedig azt sem tudják, hogy mikor tudják folytatni a munkát.

Annyi öröm van az ürömben, hogy a film jó részét már rögzítették és a film tervezett premierje továbbra is 2022. július 15. Eddie Redmayne mellett visszatér Jude Law, Dan Fogler, Ezra Miller, Katherine Waterston és Alison Sudol is, Johnny Deppet pedig Mads Mikkelsen váltja a szerepben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.