Hirdetés

Eddie Redmayne beszélt a Legendás állatok 3-ról

|

Fagyos a hangulat?!

Hirdetés

Az elmúlt bő 1 évben a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik része kapcsán szinte mindenről szó volt, csak pont a filmről nem. A Grindelwald bűntettei után a sorozatnak alapvetően is az lenne az elsődleges feladata, hogy helyreállítsa a bizalmat a rajongókban, ehelyett 2020 első fele a koronavírus miatt elhalasztott forgatás mellett az író J.K. Rowling transzellenes botrányaitól volt hangos, Ezra Miller egy videó tanúsága szerint nyilvánosan nekiesett egy rajongójának, majd ősszel jött az atombomba, mely szerint a széria főgonoszát, Gellert Grindelwaldot alakító Johnny Deppet a Warner lapátra tette (pontosabban udvariasan megkérte a távozásra) annak volt feleségével, Amber Hearddel való egyre hangosabb és a produkcióra nézve egyre kártékonyabb pereskedése miatt. (Depp pert vesztett, miután a The Sun brit bulvárlap asszonyverőnek nevezte és a bíróság ebben végül nem talált semmi kivetnivalót, ellenben a Warnerrel, akik évek óta magyarázkodtak a színész magánélete miatt. Véleménycikkünket a témában itt olvashatjátok!) Ezek miatt nem csak a stúdió, de a színészek is, mint például az Albus Dumbledore-t alakító Jude Law is jobbára csak magyarázkodásra kényszerült.

Hirdetés

Most azonban a Variety egy interjújában - ha csak pár szó erejéig is, de - a széria vezéralakját, Göthe Salmandert alakító Eddie Redmayne nyilatkozott a jelenleg is forgó harmadik epizódról. A színésszel a Variety interjúsorozatában, az Actors On Actorsban kollégája, Jamie Dornan (A szürke ötven árnyalatának Christian Grey-e) beszélgetett, mivel a valóságban is közeli jó barátok. Dornannel többek között annak új romantikus filmje, a Wild Mountain Thyme mellett beszélgettek A chicago-i 7-ek tárgyalásáról is, amelyben Redmayne volt az egyik főszereplő, de elkerülhetetlenül szóba jött a varázslófranchise is, amiről az Oscar-díjas színész egyelőre csak szűkszavúan nyilatkozott. 

Nem mondhatok róla semmit, ha csak azt nem, hogy volt pár éjszakai felvételem Watfordban, a Leavesden stúdióban, amiket eredetileg még nyáron a vízben kellett volna felvennünk. De ehelyett a karantén és a forgatás leállása miatt kora decemberben kellett rögzíteni. Szóval hirtelen azon kaptam magam, hogy az angol tél közepén úszkálok a szabadban.

Dornan faggatózására, hogy mit mondhat el a sztoriról, még ennél is szűkszavúbb volt a színész.

Őszintén nem sokat haver. Kivéve, ha átjössz hozzánk vacsorára. Habár akkor sem, mivel a szerződésem ezt is meggátolja.

Annyit mindenesetre tudunk, hogy a harmadik rész cselekménye New York és Párizs után ezúttal Rio De Janeiróban fog játszódni és a híresztelések szerint a három központi szereplőre, Göthe Salmanderre (Redmayne), Albus Dumbledore-ra (Law) és Grindelwaldra (Depp helyett most már Mads Mikkelsen) egyformán fog koncentrálni. A film várható bemutatója a jelenleg is zajló forgatás és a koronavírus okozta csúszások - valamint Grindelwald újracastingolása - miatt 2021 novembere helyett 2022. július 15-én lesz esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.